A gerinc megbetegedései | Dr. Gergely Zsolt

Gerincorvos

Tartalom

  Megfigyeléseim és saját tapasztalataim alapján; kevesen ügyelünk arra, hogy egyenes derékkal, előrehajlás nélkül nyúljunk le valamiért miközben az elvégzendő feladatainkra koncentrálunk. Ásás, lapátolás közben pedig elkerülhetetlen a porckorongokra nézve kifejezetten káros csavarodva-terhelés.

  gerincorvos

  Köztudott, hogy az egyenes háttal történő gugolás az ideális miközben a talajról veszünk fel gerincorvos, nehezebb tárgyakat vagy éppen az asztalról, autóból teszünk a földre súlyosabb dolgokat. Kevesen tartjuk be ezt a szabályt, pedig nagyon hasznos a megelőzés, és elengedhetetlen derékfájás vagy a gerincorvos meglévő kisebb-nagyobb porckorongsérv karbantartásának érdekében.

  gerincorvos

  Rövid bevezető után nem is szaporítom tovább a szót, jöjjön a lényeg. Gazdag zöldségeskert és szüret ásás, kapálás, mélyrehajlások nélkül, a hátat, derekat kímélve.

  Tudtommal az USA-ban nem olcsó a gerincorvos, a videók magukért beszélnek: Gerincorvos, hogy asztalmagasságba vagy függő tartókba ültetett majdnem mindent.

  gerincorvos

  Két hét és egy vihar után: Gyorstalpaló: A palánta leesése ellen kávéfilterrel szűkíti az alsó lyukat, de erre pl. Kelly gerincorvos Ő már szintet lépett, és a vödrök tetejét is beültette. Kristie bevásárlótáskákat használ függő paradicsomtermesztéshez, és be is mutatja gerincorvos.

  gerincorvos

  Sajnos nél indokoltnak gondolt egy sikolyt, készüljön fel rá a kedves néző! Fel a falra!

  gerincorvos