Hogyan igyál bort 2. rész
Felbontanál egy palack bort, de nem tudod, hogy mennyivel a koccintás előtt kell? És egyáltalán miért akkor? Sorozatunk második részében ezekre próbálunk választ adni neked.
Felbontanál egy palack bort, de nem tudod, hogy mennyivel a koccintás előtt kell? És egyáltalán miért akkor? Sorozatunk második részében ezekre próbálunk választ adni neked.
Mindjárt itt az újév, és szinte biztos, hogy még ha szűk körben is, de te is pukkantasz egy pezsgőt a koccintáshoz. Ha kicsit jobban beleásnád magad a bubik világába előtte, most mesélünk neked az alapokról.
Csak egy rövid bemutatkozás, hogy jobban megismerhess minket.
Felbontanál egy palack bort, de kicsit el vagy veszve, hogy mennyire kell behűteni? Sorozatunk első részében ezt a kérdést vesszük borcső alá.
Nem hagyunk magadra akkor sem, ha már nálad a bor. Van egy fontos lépés a borok átvétele és a palackbontás között - a tárolás. Most ebben segítünk neked.
A külső megfog, a belső megtart (állítólag). Ez abszolút igaz a borokra is: na de a palackdizájnon túl mi is ejt rabul minket?