Blog

Ajándékötletek KUPONKÓDOKKAL

Van néhány tippünk arra az esetre is, ha nem a kézügyességeddel hódítanál, hanem kicsit egyszerűbben, néhány kattintással jutnál ajándékokhoz borkedvelő barátaid és rokonaid számára.

BOROS 'DIY'

’Do It Yourself’, magyarul ’csináld magad’: mutatunk néhány ötletet, hogyan használhatod fel ügyesen a kiürült borosüvegeket és a parafadugókat, amikből tuti te is elraktál már párat, és csak foglalja a helyet a fiókban. 

BOROK TERMÉSZETESEN

Bio, organikus, biodinamikus, natúr & vegán - könnyen elveszhetsz a fogalmakban, ezért segítünk egy kicsit tisztábban látni.

Borvidékeink

Egy kis eligazítás a magyar borvidékekről: összeszedtük neked a kulcsmondatokat a BÁR:ban kapható borok termőhelyeihez.

FRÖCCS ALAPSZABÁLYOK

Beszéljünk egy kicsit a kedvenc tavaszi-nyári italunkról. Baromi egyszerű elkészíteni, nagyon kellemes frissítője lehet a napodnak, viszont előfordulhat, hogy az arányokkal még mindig meggyűlik a bajod. Segítünk!

BOROSPALACKOK

A borok kapcsán már beszéltünk róla, hogy mindennek jelentősége van: a palack tartalmán kívül a címke, a dizájn, a színvilág mind befolyásolnak borválasztás során. Van azonban még egy tényező, amiről ritkábban esik szó, pedig hasznos eligazodni ezen a téren is: ez pedig a borospalackok formája.

Boros filmajánló

Összeszedtünk neked 3 filmet a hétvégére, amiket talán még nem láttál. Elleshetsz belőlük érdekes infókat borokról, vagy éppen menő borvidékekre utazhatsz velük - legalább a képernyőn keresztül.

Hogyan igyál bort 2. rész

Felbontanál egy palack bort, de nem tudod, hogy mennyivel a koccintás előtt kell? És egyáltalán miért akkor? Sorozatunk második részében ezekre próbálunk választ adni neked.

Buborék 1x1

Mindjárt itt az újév, és szinte biztos, hogy még ha szűk körben is, de te is pukkantasz egy pezsgőt a koccintáshoz. Ha kicsit jobban beleásnád magad a bubik világába előtte, most mesélünk neked az alapokról.