Ismerd meg a borászatot!

Juliet Victor

A Váradi Család Vaxco Birtoka Mádon, az Unesco Világörökség részévé nyilvánított, történelmi, tokaji borvidék területén található – egy kivételesen gazdag terroir, amely különféle termőtalajok találkozásából keletkezett. A Juliet Victor sokrétű világa megteremti a tökéletes egyensúlyt történelmi és modern között: nagy múltú terroir és csúcstechnológiát alkalmazó előállítás. Elegáns száraz fehér, és egyedülálló édes desszertborokat alkotnak a bor szerelmeseinek.

A “Juliet Victor” név az elegancia lényegének és a legmagasabb minőség iránti elkötelezettség szimbóluma. A “Juliet Victor” márkanevet Váradi József nevének kezdőbetűi, a nemzetközi fonetikus ábécé betűi, valamint a légi közlekedés nyelve hívták életre: “J” mint Juliet és “V” mint Victor.

"A Juliet Victor az én utam arra, hogy “visszaadjak” valamit. Barátainkkal azt szoktuk mondani, az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz borokat igyunk. Hiszem, hogy a Tokaji borvidék, különösen Mád képes a világszínvonalú borkészítésre. A Juliet Victor maga az előrelátás, a megérzés – exkluzív és elérhető egyszerre. A Juliet Victor egy élmény, amely jobbá teszi az életet. Azt gondolom, a szárnyalás szebbé változtatja a világot a boldogság feltételeinek megteremtésével. A Juliet Victor arra született, hogy mindannyian élvezhessük a boldogságot, ez teszi személyes történetemet is kerek egésszé." - Váradi József, a Juliet Victor tulajdonosa.

Minőség a mennyiség felett
Terület
Terület:
33 ha
Borvidék
Borvidék:
Tokaj

Juliet Victor borai

Juliet Victor csomagok