Tannin Tangó

23340HUF
21000HUF
Tannin Tangó

Felkérhetünk egy tanninos táncra három argentin malbec-kel?

Gyönyörű mendoza-i malbec-ekről van szó, különböző karakterekkel (és ingyenes országos házhozszállítással):

Familia Bianco Just Malbec (2018): Lujan de Cujo köves, hordalék iszapos, homokos talaján termett malbec szőlőt kézzel válogatták és szüretelték, majd lassan, ellenőrzött hőmérsékleten, acéltartályban erjesztették ki, ügyelve, hogy a maximális aromamennyiség maradjon meg a borban. Csak tartályos érlelésű, ami segíti, hogy illatában és ízében is dőljön belőle a meggy és a ribizli. Frissesség, jól ihatóság, selymes textúra jellemzi.

Finca el Camino Malbec (2018): a megszokottnál könnyedebb, lágyabb, de kiegyensúlyozott malbec. Mindössze 6 hónap hordós érlelést kapott, aminek köszönhetően rengeteg pirosbogyós gyümölccsel és némi szilvával találkozhatunk illatában és ízében is.

Septima Malbec (2019): a termés 10%-át 6 hónapon keresztül új barrique hordókban érlelik. Intenzív lila színű, érett szilvát és vörösbogyós gyümölcsöket idéző aromák a meggy ízjegyeivel kiegészülve. Frissítően gyümölcsös, kellemes utóízzel és szépen besimult tanninokkal. A sav- és alkoholtartalom közötti tökéletes egyensúly kivételesen ízletes száraz bort eredményez.

Tannin Tangó

Csomag tartalma